Skip to main content
Best Western Hotel in Rijswijk

Opmaak brochure in huisstijl

Elk product of dienst heeft zijn eigen ‘look-and-feel’. Best Western is een internationaal hotelketen met een uitstraling.

Eerst heb ik het brandbook van Best Western bestudeerd, waarna ik de beelden en teksten (die ik kreeg van het ‘Grand Winston hotel’) in een eerste opzet gezet. Na akkoord hebben we de overige pagina’s in orde gemaakt. Daardoor konden we snel en makkelijke schakelen of er beelden misten (of niet goed waren) en teksten inkorten of aanpassen.

12GO biking

Jaarlijkse fietsmagazine

Met de foto’s van de fietsen van het komende seizoen maak ik samen met de klant dit magazine. 12GO biking geeft aan op welke pagina’s de onderwerpen komen en levert de teksten en foto’s. Samen met een strak ontwerp die past bij 12GO biking, maak ik het magazine zodat die zonder problemen naar de drukker kan.

Douane & Belasting museum

Zomerboek met stickers

Samen met het Belasting en Douane museum het ik dit Zomerboek ontwikkeld. Hier staat de route die kinderen kunnen lopen door het museum. Onderweg kunnen ze vragen beantwoorden en stickers plakken in het boekje. Het museum heeft de vragen bedacht en de indeling en alle illustraties zijn door RDR reclame & illustraties gemaakt.

iDEALnet.nl

Folders in een brievenbusdoos

Deze brievenbusdoos kan via de post opgestuurd worden naar geïnteresseerden. Het foldermateriaal kan aangepast zodat de informatie van de online betaaldienst iDEALnet.nl specifiek gericht is naar de ontvanger. Samen met de ruimte voor het visitekaartje en een iDEALnet-pen is het een echte blikvanger!

Lois New Media

Persoonlijk visitekaartje

“Een visitekaartje waar ik mezelf kan laten zien, maar niet prominent met m’n hoofd op je kaartje.” Dat was de wens van Lois die gespecialiseerd is in het maken van videoproducties.

Ik kwam met het idee om een ‘contour’ foto te maken en de kleuren aan te passen in die van haar bedrijf. Zo zie je wie Lois is en wat ze doet… op een creatieve manier!

Drukwerk

Een mooi ontwerp maken geeft me een goed gevoel, maar het in je handen hebben… dat is FANTASTISCH! Met meer dan 15 jaar ervaring in het aanleveren van bestanden aan drukkers, weet ik wat er moet gebeuren voor het perfecte resultaat.